magento

Wedstrijdverslag S.V.S.H. - Walsberg

Toegevoegd op 16 december 2014 om 00:00 door Wilco Michels
Whatsapp Facebook Twitter


ZATERDAG 06 DECEMBER 2014 : S.V.S.H. – WALSBERG 3-5
Net als vorig jaar speelden we de laatste wedstrijd voor de winterstop in en tegen Someren-Heide. Met verschillende gastspelers in de gelederen, waaronder keeper Jos bij afwezigheid van Martijn, begon Walsberg sterk aan de wedstrijd. Een overwicht en kansen deden in het begin vermoedden dat ook hier met grote cijfers toegeslagen kon worden. Toen na verschillende grote kansen Bas het doel wist te vinden, maakten we ons langs de lijn op voor een doelpuntenregen. Het liep anders…
Eerst werd een goede uithaal van S.V.S.H. nog prachtig uit de bovenhoek gedoken door Jos, maar een mooi afstandsschot van de rechterkant dat via de binnenkant van de paal het doel in ging, was hem te machtig. Walsberg bleef de kansen krijgen, maar wederom had S.V.S.H. aan één kans genoeg om op voorsprong te komen, 2-1. Toch wist Walsberg vrij snel weer gelijk te maken. Een goede steekbal van Bas werd door Dennis tot doelpunt gepromoveerd. Niet veel later werd het 2-3 door een goede actie van Bas. S.V.S.H. wist nog voor rust weer langszij te komen. De achterhoede speler van Someren-Heide kon vrij opkomen. Hij gaf een steekpass en de voorzet van de aanvaller werd nog door Jos gepakt, maar doordat hij ongelukkig met zijn knie tegen de bal kwam, moest hij de bal loslaten en kon de speler van S.V.S.H. eenvoudig de 3-3 binnenschieten. Veel doelpunten en een doeltreffend S.V.S.H in de eerste helft. Walsberg wist dat het na de thee anders moest.
René ging uit voorzorg aan de kant, waardoor Carlo zijn positie in kon nemen. Zijn vele rushes zijn inmiddels vermaard in heinde en omtrek. S.V.S.H. kon beter weerstand bieden, maar toch waren de grootste kansen voor Walsberg. Zo kon Wilco alleen op doel af, maar bleek deze opgave te moeilijk. Ook Dennis en Bas kregen kansen, maar vooralsnog werd het doel niet gevonden, tot Jos Walsberg op voorsprong bracht. Jos werd aangespeeld en zijn bedoelde voorzet dwarrelde in één keer achter de verraste keeper. Korte tijd later moest Twan noodgedwongen het speelveld verlaten en kon Jan weer terug het veld in. Someren-Heide bleef aandringen, kreeg ook kansen, maar bij hen ontbrak in de 2de helft de scherpte, die er de 1ste helft wel was. Het slotakkoord van deze wedstrijd was wederom voor Bas. Met een solo bekroonde hij zich zo tot matchwinnaar met zijn 3de doelpunt van de avond. Zo werd de elfde overwinning op rij een feit en kan er volgende week met de afsluitende jaarvergadering gedronken worden op een schitterend verlopen eerste seizoenshelft.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento