magento

Wedstrijdverslag Milheezer Boys - Walsberg

Toegevoegd op 12 maart 2015 om 00:00 door Wilco Michels
Whatsapp Facebook Twitter


ZATERDAG 7 MAART 2015 : MILHEEZER BOYS – WALSBERG 1-0
Vandaag de tegenstander van de enige verloren partij van de eerste seizoenshelft op een lastig bespeelbaar veld in Milheeze.
Walsberg begon als bovenliggende partij met de teruggekeerde Johan Meulendijks in de gelederen, waarbij Milheeze elkaar nog lastig wist te vinden. Ook Walsberg was niet altijd even nauwkeurig, maar had meer balbezit en er ging meer dreiging van uit. Toch was de eerste serieuze kans voor de thuisploeg. Een corner leek voor het inschieten, maar de bal werd overgetikt. Aan de andere kant dacht Johan alleen op goal af te gaan, maar hij kreeg de bal op zijn hak. Voor Milheeze bleef het lastig combineren. Even later leek Marcel voor de 0-1 te zorgen, maar tot verbazing van alles wat Walsberg een warm hart toedraagt werd Marcel buitenspel gegeven. Kort voor rust moest Maarten het veld verlaten met een bovenbeenblessure, waarmee hij er waarschijnlijk enkele weken uitligt. Er waren nog wat afstandsschoten van beide kanten zonder dreiging, wat resulteerde in de logische ruststand van 0-0.
Na de rust werd het meer een wedstrijd. Er werd harder voor de bal gevochten en de dreiging voor de goals werd groter. In de loop van de wedstrijd werd middenvelder René, die een verdienstelijke wedstrijd speelde, diep gestuurd en kon alleen op keeper af. Oog in oog met de keeper wist hij deze buitenkans niet te verzilveren. De rebound was voor de meegelopen Nico, maar de bal kwam te onverwachts, dat hij alleen zijn voet er tegen kon zetten, waardoor de bal naast het doel hobbelde. Milheeze kreeg ook wat corners en kleine kansen, maar het bleef nog steeds 0-0. Tot de snelle buitenspeler van de Boys op links diep werd gestuurd, hij liet deze kans niet onbenut en zette Milheeze op voorsprong, 1-0. Walsberg en Milheeze bleven gelijkwaardig en Walsberg bleef drukken. Zo kreeg Twan vlak voor het doel een mogelijkheid, maar hij kreeg zijn voet niet goed achter de bal en een vrije trap van Marcel miste de goede richting. Zo was een gelijkspel verdiend geweest, maar leed Walsberg de tweede nederlaag op rij. Crisis in de Walsberg??....
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento