magento

Zaterdag training en jaarvergadering 2014

Toegevoegd op 16 december 2014 om 00:00 door Wilco Michels
Whatsapp Facebook Twitter


Zaterdag training en jaarvergadering 2014
ZATERDAG 13 DECEMBER 2014; TRAINING EN JAARVERGADERING
Zaterdag 13 december was weer de eerste winterstop-training van dit voetbalseizoen. De verplichting voor leden via de mail van Henny maakte weinig indruk. Met oud-lid Leo kwamen we net aan 6 spelers. Óók Henny zelf schitterde door afwezigheid door het 80-jarig feest van zijn vader Frans. Doordat Hubert zijn voetbalschoenen was vergeten leek de training even geen doorgang te kunnen vinden. Ook een noodoproep via de Whattsapp met de smeekmede om voetbalschoenen voor Hubert gaf geen resultaat. Toen besloot Hubert maar zijn wondersloffen te gaan dragen en dat was de beste keuze die hij had kunnen maken. Al glibberend en glijdend maakte hij het ene na het andere geweldige doelpunt, waarmee hij nadrukkelijk solliciteerde naar de spitspositie. Henny & Jan; wees gewaarschuwd…

Na een welverdiende, warme douche na de intensieve training kon de eveneens matig bezochte jaarvergadering beginnen. Een 5-koppig bestuur sprak de kleine groep toehoorders toe, waaronder oud-leden dhr. van Gulick, Cor van Mierlo, Willem v/d Waaijenburg & Frits v/d Berkmortel. Onder aanvoering van Maarten van Ooij kwamen in willekeurige volgorde René, Martijn, Leo en Piet van Loon aan het woord. Laatst genoemde gaf aan na 39 jaar te gaan stoppen met de functie van penningmeester. Men heeft nog geprobeerd hem over te halen om de 40 jaar vol te maken, maar Piet’s mening staat vast. Voor bewezen diensten werd Piet benoemd tot erelid van de veteranen, tevens ontving hij een echte fles “Walsberg Veteranen”-wijn. Ook waren er verschillende jubilarissen, waaronder de afwezige Jos Verbaarschot & Cor Jaspers. Leo was ook een jubilaris en ontving als eerste een gouden speld voor zijn 25-jarig lidmaatschap van de veteranen en een fles wijn.

Ook werd bekend gemaakt dat de Walsberg dit jaar aan de beurt is om het jaarlijkse veteranen toernooi van groot Deurne te organiseren. Dit valt mooi samen met het 40-jarig jubileum van de walsbergse Veteranen in augustus 2015. De planning is dat er oud-spelers van BVO’s naar de Walsberg komen om daar een wedstrijd te spelen.
Zo werd een boekjaar weer positief afgesloten en werd er na de vergadering nog lang nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

IEDEREEN ALVAST EEN SPORTIEF EN GEZOND 2015 TOEGEWENST
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento